Outdry
schuinwebsite_onder
Monitor Outdry

Outdry zorgt voor ademend en waterdicht membraam op schoenen. De technologie maakt schoenen waterdicht. Speciaal wanneer naden niet waterdicht kunnen worden afgedicht

1200px-Vibram_logo.svg

Hoogwaardige rubberen zolen om te voldoen aan de eisen van betrouwbaarheid en prestaties, voor sterkte en stabiliteit op de baan.

BOA_FIT SYSTEEM2

Het Boa® Fit-systeem levert een perfecte pasvorm met een simpele draai aan een wijzerplaat, vrij van rek, gewicht en gedoe met ouderwetse sluitingen.

Monitex waterproof logo2

Monitex is een high-tech materiaal om schoenen wind en waterdicht te produceren. Goed ademend om je voeten comfortabel en droog te houden.

Outdry
Outdry_uitleg

Houdt je voeten droog !

OutDry is de innovatieve technologie voor het waterdicht maken van schoenen en beschermende kleding. Dankzij een uniek proces en patent van laminering gericht op het membraan in de buitenkant van het product, garandeert OutDry maximale bescherming tegen water en de atmosfeer, en tegelijkertijd voor de beste transpiratie.

OutDry® is anders. Door het OutDry® proces worden het membraan en alle gebruike materialen één geheel; er is geen opening om water door te laten, dus regen, sneeuw en wind worden volledig geblokkeerd op het buitenoppervlak, waardoor de voeten droog en warm blijven.

BEWEZEN KWALITEIT ONDER ONCOMPROMISERENDE TESTVOORWAARDEN.

schuinwebsite_onder

DUURZAME WATERDICHTHEID

OutDry® is een gepatenteerd constructieproces dat handschoenen, rugzakken en schoenen volledig waterdicht en ademend maakt, zonder naden of hiaten achter te laten omdat de stoflagen aan elkaar zijn gehecht. Het is dus geen stof op zich, maar een bindproces waardoor stoffen een maximale waterbestendigheid bereiken.

VOLLEDIGE DICHTHEID

Zonder gaten tussen het ondoordringbare waterdichte membraan en de stof eronder, kan er geen water tussen deze lagen blijven zitten. Hierdoor is er geen kans dat water door de stof lekt na langdurige blootstelling aan regen. Een heel belangrijk kenmerk is dat het ademend vermogen niet wordt aangetast.