1200px-Vibram_logo1
schuinwebsite_onder
Monitor Outdry

Outdry zorgt voor ademend en waterdicht membraam op schoenen. De technologie maakt schoenen waterdicht. Speciaal wanneer naden niet waterdicht kunnen worden afgedicht

1200px-Vibram_logo.svg

Hoogwaardige rubberen zolen om te voldoen aan de eisen van betrouwbaarheid en prestaties, voor sterkte en stabiliteit op de baan.

BOA_FIT SYSTEEM2

Het Boa® Fit-systeem levert een perfecte pasvorm met een simpele draai aan een wijzerplaat, vrij van rek, gewicht en gedoe met ouderwetse sluitingen.

Monitex waterproof logo2

Monitex is een high-tech materiaal om schoenen wind en waterdicht te produceren. Goed ademend om je voeten comfortabel en droog te houden.

1200px-Vibram_logo1

Schoenzool voor professionals!

Het geheim van de Vibram®-prestaties is de optimale combinatie van hyperfunctioneel ontwerp en exclusieve rubbersamenstellingen.

Hoogwaardige rubberen zolen om te voldoen aan de eisen van betrouwbaarheid en prestaties, voor sterkte en stabiliteit op de baan.

● UITZONDERLIJKE DUURZAAM
● UITSTEKENDE GRIP
● ONMISBARE STABILITEIT
● WARMTE- EN OLIEBESTENDIGHEID

Pezzol PU-RUBBER TYRE
A) PU/RUBBER
Pezzol PU-RUBBER VINTAGE
B) PU/RUBBER
Pezzol PU-RUBBER ICON
C) PU/RUBBER
schuinwebsite

Vibram® Hitte & Koud

schuinwebsite_onder
vibram-hitte en koud
Vibram
Vibram zolen

EXTREME HITTE. IJSKOUD. DIT IS BRAND & IJS.
Vibram® Hitte & Koud is ontwikkeld voor extreme toepassingen met behoud van de prestatiewaarden bij een breed temperatuurbereik. De formulering voldoet aan beide NFPA-eisen voor vlamweerstand en biedt flexibiliteit en tractie bij -23 ° C. Vibram® FIRE & ICE kan worden gebruikt bij elke buitenactiviteit waarbij brandweerstand en hoge gripprestaties moeten worden gehandhaafd in zeer koude weersomstandigheden.

Prestatieclaim:
Vlam- en hittebestendig, tractie in koude, oliebestendige, duurzame verbinding

Voordelen:
● Superieure prestaties industriële compound
● Ontworpen om extreme temperaturen te weerstaan.
● Voldoet aan de NFPA-vereisten voor vlambestendigheid