boa knop M
schuinwebsite_onder
GORE-TEX ORIGINAL

GORE-TEX-technologie is ontworpen om voeten droog te houden in alle seizoenen, door tegelijkertijd een onvergelijkbare ervaring van ademend vermogen en comfort te bieden.

1200px-Vibram_logo.svg

Hoogwaardige rubberen zolen om te voldoen aan de eisen van betrouwbaarheid en prestaties, voor sterkte en stabiliteit op de baan.

BOA_FIT SYSTEEM2

Het Boa® Fit-systeem levert een perfecte pasvorm met een simpele draai aan een wijzerplaat, vrij van rek, gewicht en gedoe met ouderwetse sluitingen.

BOA_FIT SYSTEEM2

Snelle en perfecte schoensluiting!

BOA fit-oplossingen speciaal gebouwd voor snelle en goede bevestiging van de schoen. Vervanger van de veters. Boa® Fit-systeem is te zien in producten in verschillende industrieën en bestaat uit drie integrale onderdelen: een micro-instelbare draaisluiting en een supersterk lichtgewicht onverwoestbare veterdraad en geleidende draadlussen.
Je schoen snel openen en sluiten met BOA fit systeem.

boa knop M

M-SERIES
Ontwikkeld voor werkschoenen en halfhoge buitenlaarzen om kracht en impact te weerstaan ​​in de zwaarste omstandigheden.

boa knop

L-SERIES
Lichtgewicht en heeft een lagere spanning en is ontworpen voor laag gesneden schoenen, comfort en aanpassings- vermogen voor werknemers.

schuinwebsite

✔ Schoen dichten met 1 hand!

✔ Schoen blijft vast zitten!

✔ Geen loshangende veters!

✔ Gelijke druk verdeling!

✔ Lange levensduur!

boa sluiting
schuinwebsite_onder