Onze mooie producten verkopen?

Als dealer van een van onze merken heb je altijd een assortiment dat perfect aansluit bij de klant vraag. Met onze sterke producten bieden we kwaliteit, hoogwaardige veiligheidsschoenen, geschikt voor een brede doelgroep en uiteenlopende werkzaamheden. Als dealer profiteer je niet alleen van aantrekkelijke marges en een vergroting van je omzet.  We bieden uitgebreide ondersteuning in de marketing, logistiek en verkoop bij klanten.

We hebben een selectief dealerbeleid, want we willen zeker weten dat onze relatie wederzijdse kansen oplevert. In die relatie zijn we meer dan een distributeur. We vormen één team met jou als dealer en hechten veel waarde aan een service, die we perfect afstemmen met jouw ideeën. Ons team is daarbij een goed aanspreekpunt.

pezzol+paveis_nederland1
Modul-zero
Pezzol_workshoes logo
Logo_V12_werkschoenen_nederland

PAVEIS HOLLAND is een bedrijfsonderdeel van MS groep. Wij bieden als distributor veiligheidsschoenen aan van een aantal merken waarvan we in de Benelux de verkooprechten hebben verkregen. Onze klanten zijn de wederkopers in de agrarische, landbouw, bouw en aanverwante sectoren. De merken zijn uniek en streven naar comfort, uitstraling en hoogst haalbare veiligheid eisen volgens alle normeringen.

Graag helpen wij om van onze merken uw succes te maken, om deze reden komen wij dan ook graag in contact om onze collectie en voordelen te bespreken. Misschien ben jij onze ideale dealer, wij zijn namelijk wel kieskeurig en willen niet overal onze producten verkopen.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken!