Baveis brands
Pezzol_werkschoenen logo2

Pezzol Industries is sinds de jaren 50 een Italiaans bedrijf dat wordt erkend voor zijn uitmuntende kwaliteit en technische innovaties werkschoenen voor professioneel gebruik.

Monitor brands realiseert nieuwe generatie veiligheidsschoenen met als basis de beste wandelschoenen. Bij de ontwikkeling ligt de focus op veiligheid en comfort van de voeten.

Logo.giasco

Giasco is gespecialiseerd in productie van veiligheidsschoenen, gekenmerkt door uitgebalanceerde mix van kwaliteit, innovatie en flexibiliteit. Kwaliteit wordt gegarandeerd door de werkwijze in de hele productieketen.

Zoek een dealer

   schuinwebsite
   schuinwebsite_onder

   Heeft u onze catalogus al?

   catalogus_paveis
   schuinwebsite
   schuinwebsite_onder

   Dealer worden?

   Als dealer van een van onze merken heb je altijd een assortiment dat perfect aansluit bij de klant vraag. Met onze sterke producten bieden we kwaliteit, hoogwaardige veiligheidsschoenen, geschikt voor een brede doelgroep en uiteenlopende werkzaamheden. Als dealer profiteer je niet alleen van aantrekkelijke marges en een vergroting van je omzet.  We bieden uitgebreide ondersteuning in de marketing, logistiek en verkoop bij klanten.

   We hebben een selectief dealerbeleid, want we willen zeker weten dat onze relatie wederzijdse kansen oplevert. In die relatie zijn we meer dan een distributeur. We vormen één team met jou als dealer en hechten veel waarde aan een service, die we perfect afstemmen met jouw ideeën. Ons team is daarbij een goed aanspreekpunt.

   Dealers Paveis
   schuinwebsite
   USP
   duurzaam_pezzol

   Ga jij ook voor duurzaam?

   Paveis Holland is altijd gevoelig geweest voor de duurzaamheid van hun productieprocessen en besloot proactief te handelen om het milieu te beschermen door ernaar te streven verder te gaan dan de wettelijke vereisten.

   Dagelijks geeft het managementteam deze principes door aan het hele personeel en als een compact team spelen ze samen om twee hoofddoelen te bereiken:

   – geleidelijk verminderen van de middelen die worden gebruikt in de fase van productontwikkeling en in de daaropvolgende fasen van productie, opslag en transport;

   – om de impact op het milieu van het productiegebied te beheersen en te verminderen.

   1200px-Vibram_logo1

   Schoenzool voor professionals!

   Het geheim van de Vibram®-prestaties is de optimale combinatie van hyperfunctioneel ontwerp en exclusieve rubbersamenstellingen.

   Hoogwaardige rubberen zolen om te voldoen aan de eisen van betrouwbaarheid en prestaties, voor sterkte en stabiliteit op de baan.

   ● UITZONDERLIJKE DUURZAAM
   ● UITSTEKENDE GRIP
   ● ONMISBARE STABILITEIT
   ● WARMTE- EN OLIEBESTENDIGHEID

   PU-RUBBER TYRE
   tyre
   PU-RUBBER VINTAGE
   Vintage
   PU-RUBBER ICON
   ICon-PU
   GORE-TEX ORIGINAL1
   Gore-tex_membraam

   Houdt je voeten droog !

   Hoog klimaatcomfort met GORE-TEX

   Het GORE-TEX-membraan – verborgen geheim in de kern van GORE-TEX-schoenen biedt een hoog klimaatcomfort in alle werkomstandigheden.
   Water blijft eruit terwijl zweet ontsnapt. Het membraan heeft microscopische poriën 20.000 keer kleiner dan een druppel water maar 700 keer groter dan een waterdampmolecuul.

   Deze unieke combinatie biedt duurzame waterdichtheid en hoog ademend vermogen.

   GORE-TEX SCHOENEN HOUD JE VOETEN DROOG EN COMFORTABEL.

   BOA_FIT SYSTEEM2

   Snelle en perfecte schoensluiting!

   BOA fit-oplossingen speciaal gebouwd voor prestaties, het Boa® Fit-systeem is te zien in producten in verschillende industrieën (in medische, sport- en werkkleding) en bestaat uit drie integrale onderdelen: een micro-instelbare wijzerplaat, een supersterk lichtgewicht kant en lage wrijving kanten gidsen.

   Snel je schoenen aan en uit en passend om je voeten!

   boa knop M

   M-SERIES
   Ontwikkeld voor werkschoenen en halfhoge buitenlaarzen om kracht en impact te weerstaan ​​in de zwaarste omstandigheden.

   boa knop

   L-SERIES
   Lichtgewicht en heeft een lagere spanning en is ontworpen voor laag gesneden schoenen, comfort en aanpassings- vermogen voor werknemers.

   Outdry
   Outdry_uitleg

   Membraam houdt je voeten droog!

   OutDry is de innovatieve technologie voor het waterdicht maken van schoenen en beschermende kleding. Dankzij een uniek proces en patent van laminering gericht op het membraan in de buitenkant van het product, garandeert OutDry maximale bescherming tegen water en de atmosfeer, en tegelijkertijd voor de beste transpiratie.

   OutDry® is anders. Door het OutDry®-proces worden het membraan en alle gebruike materialen één geheel; er is geen opening om water door te laten, dus regen, sneeuw en wind worden volledig geblokkeerd op het buitenoppervlak, waardoor de voeten droog en warm blijven.

   schuinwebsite_onder

   Meer informatie om dealer te worden?

   Contact formulier
   AVG / GDPR *