Pezzol carter_Banner
GORE-TEX ORIGINAL

GORE-TEX-technologie is ontworpen om voeten droog te houden in alle seizoenen, door tegelijkertijd een onvergelijkbare ervaring van ademend vermogen en comfort te bieden.

1200px-Vibram_logo.svg

Hoogwaardige rubberen zolen om te voldoen aan de eisen van betrouwbaarheid en prestaties, voor sterkte en stabiliteit op de baan.

BOA_FIT SYSTEEM2

Het Boa® Fit-systeem levert een perfecte pasvorm met een simpele draai aan een wijzerplaat, vrij van rek, gewicht en gedoe met ouderwetse sluitingen.

GORE-TEX ORIGINAL1
Gore-tex_membraam

Houdt je voeten droog !

Hoog klimaatcomfort met GORE-TEX

Het waterdicht-membraan – verborgen geheim in de kern van GORE-TEX-schoenen biedt een hoog klimaatcomfort in alle werkomstandigheden.
Water blijft eruit terwijl zweet ontsnapt. Het membraan heeft microscopische poriën 20.000 keer kleiner dan een druppel water maar 700 keer groter dan een waterdampmolecuul.

Deze unieke combinatie biedt duurzame waterdichtheid en hoog ademend vermogen.

GORE-TEX SCHOENEN HOUD JE VOETEN DROOG EN COMFORTABEL.

BEWEZEN KWALITEIT ONDER ONCOMPROMISERENDE TESTVOORWAARDEN.

schuinwebsite_onder
Goretex_controle

DUURZAME WATERDICHTHEID

GORE-TEX Schoenen moeten bestand zijn tegen maximaal 300.000 flexbewegingen (80 uur) in enkelhoog water – zonder dat een enkele druppel water in de schoen mag binnendringen. EN ISO-norm 20344 vereist slechts 4800 buigingen (80 minuten) en 3 cm2 waterinvoer is toegestaan.

Goretex_controle1

DUURZAAMHEID

Binnenvoering en bovenmateriaal van GORE-TEX-schoenen moeten tot vier keer meer schuurbewegingen kunnen weerstaan ​​dan gespecificeerd in de EN ISO-norm.