Giasco safety shoes

Heeft u de Giasco safety shoes catalogus al?

catalogus_paveis
schuinwebsite
schuinwebsite_onder

Giasco safety shoes

Giasco is sterk en enthousiast in het produceren van veiligheidsschoenen, “Made in Italy” dat gecertificeerde producten biedt voor de bescherming en het welzijn van de voet.

Hun doel is om de wederverkopers schoenen te bieden op het gebied van technologie en comfort, in staat om werknemers volledige bescherming te bieden tegen alle gevaren in de verschillende werksituaties, en zo volledige veiligheid te garanderen.

Zij besteden aandacht aan ethiek, design, technologie en innovatie; we werken actief om de volledige tevredenheid van de klant te garanderen. Het is precies, de kwaliteit van het aangeboden product, de extreme aandacht voor zorg en de efficiëntie en tijdigheid van diensten die ons in staat stellen om vandaag tot de marktleiders in meer dan 90 landen te behoren.

schuinwebsite
USP
duurzaam_pezzol

Duurzame bijdrage

Giasco safety shoes is altijd gevoelig geweest voor de duurzaamheid van hun productieprocessen. Giasco besloot proactief te handelen om het milieu te beschermen door ernaar te streven verder te gaan dan de wettelijke vereisten.

Dagelijks geeft Giasco deze principes door aan het hele personeel en zorgen als team dat ze samen twee hoofddoelen bereiken:

– geleidelijk verminderen van de middelen die worden gebruikt in de fase
van productontwikkeling en in de daaropvolgende fasen van productie,
opslag en transport;

– de impact op het milieu van het productiegebied beheersen
en verminderen.