schuinwebsite_onder
3d patented

Is een gepatenteerde revolutionaire technologie die de enige schoen aan  biedt met 3 verschillende lagen polyurethaan geïnjecteerd op de bovenkant.

Waterproof leather

IDROTECH® leerbehandeling met als doel de waterbestendigheid en het transpireren van de voet te optimaliseren.

WindTex

Het is een licht rekbaar warmteregulerend membraan dat wind en water tegenhoudt en ongewijzigd blijft het microklimaat tussen de huid en de stof.

windtherm

Wintherm® antibacterieel garandeert een zeer goede transpiratie en voldoet volledig aan de eisen van permeabiliteit en waterdampcoëfficiënt.

schuinwebsite

Collectie veiligheidsschoenen

schuinwebsite_onder

Bekijk de Giasco collectie

catalogus_paveis
schuinwebsite
schuinwebsite_onder

Wie is Giasco?

Giasco is sterk en enthousiast in het produceren van veiligheidsschoenen, “Made in Italy” dat gecertificeerde producten biedt voor de bescherming en het welzijn van de voet.

Hun doel is om de wederverkopers schoenen te bieden op het gebied van technologie en comfort, in staat om werknemers volledige bescherming te bieden tegen alle gevaren in de verschillende werksituaties, en zo volledige veiligheid te garanderen.

Zij besteden aandacht aan ethiek, design, technologie en innovatie; we werken actief om de volledige tevredenheid van de klant te garanderen. Het is precies, de kwaliteit van het aangeboden product, de extreme aandacht voor zorg en de efficiëntie en tijdigheid van diensten die ons in staat stellen om vandaag tot de marktleiders in meer dan 90 landen te behoren.

schuinwebsite
duurzaam_pezzol

Duurzame bijdrage

Giasco is altijd gevoelig geweest voor de duurzaamheid van hun
productieprocessen. Giasco besloot proactief te handelen om het milieu
te beschermen door ernaar te streven verder te gaan dan de wettelijke vereisten.

Dagelijks geeft Giasco deze principes door aan het hele personeel
en zorgen als team dat ze samen twee hoofddoelen bereiken:

– geleidelijk verminderen van de middelen die worden gebruikt in de fase
van productontwikkeling en in de daaropvolgende fasen van productie,
opslag en transport;

– de impact op het milieu van het productiegebied beheersen
en verminderen.

Waterproof leather

Waterdicht leer!

IDROTECH® is een geregistreerd merk met betrekking tot een leerbehandeling met als doel de waterbestendigheid en het transpireren van de voet te optimaliseren.

Op deze manier zorgt het voor het maximale comfort in elk seizoen en de maximale bescherming tegen externe invloeden.

Eenvoudige draaisluiting

Een correcte sluiting is zeer belangrijk aspect dat het comfort verbetert, dankzij een betere pasvorm, en het vergroten van de veiligheid dankzij de onmogelijke losmaking met als gevolg valrisico.

Het Click Open-systeem, met roestvrijstalen garen die de gehele wreef van de schoen bedekt, garandeert een veilige en uniforme vetersluiting, waardoor wordt voorkomen dat de voet wrijft met de bovenkant.

Deze technologie wordt met name aanbevolen voor mensen die met handschoenen werken. In feite door te gebruiken de eenvoudige knop, dit vetersysteem maakt het mogelijk om de schoen snel te dragen en te verwijderen een van de twee richtingen draaien.

Wind en waterdicht membraam!

Het is een licht rekbaar warmteregulerend membraan dat wind en water tegenhoudt en ongewijzigd blijft het microklimaat tussen de huid en de stof.

Het is een toonaangevend product vanwege het lichte gewicht en met name de elasticiteit.

Tijdens de werktijd, ook in de winter, stijgt de voettemperatuur samen met de warmteproductie. Om de temperatuur te beheersen wordt de warmte door transpiratie afgevoerd.

Het transpirerende niveau van Windtex®, samen met de winddichte eigenschap, houden het microklimaat van het schoeisel vast.

WindTex

3D polyurethaan geïnjecteerd zool.

3D is een gepatenteerde revolutionaire technologie die de enige schoen aan  biedt met 3 verschillende lagen polyurethaan geïnjecteerd op de bovenkant. Het doel is om maximaal comfort en veilige voetstabiliteit te bieden dankzij de 3 dichtheden die de verschillende lagen van de zool kenmerken.

Deze technologie werkt ook op het esthetische aspect. In feite verhoogt het gebruik van grotere kleurencombinaties het unieke karakter van het model, waardoor ook de verschillende mogelijke combinaties in combinatie met de gedragen kleding toenemen.

schuinwebsite_onder

Contact formulier

Contact formulier
AVG / GDPR *