schuinwebsite_onder

The specified slider is trashed.

Outdry zorgt voor ademend en waterdicht membraam op schoenen. De technologie maakt schoenen waterdicht. Speciaal wanneer naden niet waterdicht kunnen worden afgedicht.

1200px-Vibram_logo.svg

Hoogwaardige rubberen zolen om te voldoen aan de eisen van betrouwbaarheid en prestaties, voor sterkte en stabiliteit op de baan.

BOA_FIT SYSTEEM2

Het Boa® Fit-systeem levert een perfecte pasvorm met een simpele draai aan een wijzerplaat, vrij van rek, gewicht en gedoe met ouderwetse sluitingen.

Monitex waterproof logo2

Monitex is een high-tech materiaal om schoenen wind en waterdicht te produceren. Goed ademend om je voeten comfortabel en droog te houden.

schuinwebsite

Collectie veiligheidsschoenen

schuinwebsite_onder

Bekijk de Monitor collectie

catalogus_paveis
schuinwebsite
schuinwebsite_onder

Wie is Monitorshoes?

Monitor brands realiseert een nieuwe generatie veiligheidsschoenen met als basis de beste wandelschoenen. Bij de ontwikkeling ligt de focus op veiligheid en comfort van de voeten.

Tegenwoordig is Monitor brands een van de toonaangevende leveranciers van veiligheidsschoenen en professionele schoenen, die ze verkopen via dealers in heel Europa. Alles begon in 1907, toen begonnen ze met het maken van klompen. In de jaren 80 verschoof het bedrijf de focus naar veiligheidsschoeisel. Dit bleek zeer voorspoedig en het bedrijf bleef groeien. Het resultaat was een verdere uitbreiding van het assortiment met bekende merken en samenwerkingen met verschillende fabrikanten.

schuinwebsite
USP
duurzaam_pezzol

Duurzame bijdrage

Monitor shoes is altijd gevoelig geweest voor de duurzaamheid van hun productieprocessen. Monitor shoes besloot proactief te handelen om het milieute beschermen door ernaar te streven verder te gaan dan de wettelijke vereisten.

Dagelijks geeft het deze principes door aan het hele personeel en zorgen als team dat ze samen twee hoofddoelen bereiken:

– geleidelijk verminderen van de middelen die worden gebruikt in de fase van productontwikkeling en in de daaropvolgende fasen van productie, opslag en transport;

– de impact op het milieu van het productiegebied beheersen en verminderen.

1200px-Vibram_logo1

Schoenzool voor professionals!

Het geheim van de Vibram®-prestaties is de optimale combinatie van hyperfunctioneel ontwerp en exclusieve rubbersamenstellingen.

Hoogwaardige rubberen zolen om te voldoen aan de eisen van betrouwbaarheid en prestaties, voor sterkte en stabiliteit op de baan.

● UITZONDERLIJKE DUURZAAM
● UITSTEKENDE GRIP
● ONMISBARE STABILITEIT
● WARMTE- EN OLIEBESTENDIGHEID

Pezzol PU-RUBBER TYRE
TYRE PU
Pezzol PU-RUBBER VINTAGE
VINTAGE PU
Pezzol PU-RUBBER ICON
ICON PU
Outdry
Outdry_uitleg

Houdt je voeten droog !

OutDry is de innovatieve technologie voor het waterdicht maken van schoenen en beschermende kleding. Dankzij een uniek proces en patent van laminering gericht op het membraan in de buitenkant van het product, garandeert OutDry maximale bescherming tegen water en de atmosfeer, en tegelijkertijd voor de beste transpiratie.

OutDry® is anders. Door het OutDry®-proces worden het membraan en alle gebruike materialen één geheel; er is geen opening om water door te laten, dus regen, sneeuw en wind worden volledig geblokkeerd op het buitenoppervlak, waardoor de voeten droog en warm blijven.

BOA_FIT SYSTEEM2

Snelle en perfecte schoensluiting!

BOA fit-oplossingen speciaal gebouwd voor snelle en goede bevestiging van de schoen. Vervanger van de veters. Boa® Fit-systeem is te zien in producten in verschillende industrieën en bestaat uit drie integrale onderdelen: een micro-instelbare draaisluiting en een supersterk lichtgewicht onverwoestbare veterdraad en geleidende draadlussen.
Je schoen snel openen en sluiten met BOA fit systeem.

boa knop M

M-SERIES
Ontwikkeld voor werkschoenen en halfhoge buitenlaarzen om kracht en impact te weerstaan ​​in de zwaarste omstandigheden.

boa knop

L-SERIES
Lichtgewicht en heeft een lagere spanning en is ontworpen voor laag gesneden schoenen, comfort en aanpassings- vermogen voor werknemers.

Monitex waterproof logo2
Diversen website

Wind & waterdicht!

Monitex is een high-tech materiaal om schoenen wind en waterdicht te produceren. Goed ademend om je voeten comfortabel en droog te houden.

Schoenen geproduceerd met dit monitex materiaal zijn dus ideaal in natte en zware omstandigheden.

schuinwebsite_onder

Contact formulier

Contact formulier
AVG / GDPR *