schuinwebsite_onder
Free tex_100

Freetex is ontworpen om voeten droog te houden in alle seizoenen, door tegelijkertijd een onvergelijkbare ervaring van ademend vermogen en comfort te bieden.

VM_michelin_2

Hoogwaardige rubberen zolen om te voldoen aan de eisen van betrouwbaarheid en prestaties, voor sterkte en stabiliteit op de baan.

BOA-

Het Boa® Fit-systeem levert een perfecte pasvorm met een simpele draai aan een wijzerplaat, vrij van rek, gewicht en gedoe met ouderwetse sluitingen.

schuinwebsite

Collectie werkschoenen

schuinwebsite_onder

Bekijk de VM-schoenen collectie

Paveis catalogus
schuinwebsite
schuinwebsite_onder

Wie is VM-schoenen

VM schoenen werd in 2003 opgericht om 100% kwaliteit werkschoenen te ontwikkelen. Sinds de oprichting houdt VM schoenen zich bezig met de ontwikkeling, import en distributie van werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

De verkoop van een uitgebreid assortiment, zeer gespecialiseerde collectie van werk-, veiligheids- en buitenschoeisel en werkhandschoenen, vindt uitsluitend plaats via regionale handelspartners – dealers in het hele gebied van de Benelux door Paveis. Een van de belangrijkste visies van VM schoenen is om altijd iets nieuws met een buitengewone kwalitatieve waarde te ontwikkelen waardoor het bedrijf op veel gebieden een natuurlijke eerste keuze is geworden voor vele tevreden klanten.

schuinwebsite
Qualiteit labels
duurzaam_pezzol

Duurzame bijdrage

VM-schoenen is altijd gevoelig geweest voor de duurzaamheid van hun
productieprocessen. VM-schoenen besloot proactief te handelen om het milieu
te beschermen door ernaar te streven verder te gaan dan de wettelijke vereisten.

Dagelijks geeft het VM-schoenen deze principes door aan het hele personeel
en zorgen als team dat ze samen twee hoofddoelen bereiken:

– geleidelijk verminderen van de middelen die worden gebruikt in de fase
van productontwikkeling en in de daaropvolgende fasen van productie,
opslag en transport;

– de impact op het milieu van het productiegebied beheersen
en verminderen.

Schoenzool voor professionals!

Stel je voor dat je de regels opnieuw aan het ontwerpen bent. MICHELIN TECHNICAL SOLES creëert hoogwaardige buitenzolen voor alle weersomstandigheden en elke omgeving. De zolen zijn voorzien van een combinatie van speciaal ontwikkelde rubbersamenstellingen en een uniek technisch loopvlakontwerp dat is geïnspireerd op de wereldberoemde MICHELIN-banden. De 128 jaar oude knowhow van MICHELIN op het gebied van rubbersamenstelling en banden is overgedragen op de zolen om een ​​technische oplossing te bieden aan de schoenenwereld.

Michelin zole1
Van band naar zool
Michelin zole2
Free tex_100

Houdt je voeten droog!

Hoog klimaatcomfort met FREE-TEX

Het membraan, als speciale sandwich van drie dampdoorlatende en waterdichte lagen, samen met binnenvoering en leren bovenwerk van de schoen een perfecte oplossing voor een optimaal klimaat in de schoen. Biedt thermische isolatie, ademend vermogen en waterbestendigheid.

Deze unieke combinatie biedt duurzame waterdichtheid en hoog ademend vermogen.

FREE-TEX SCHOENEN HOUD JE VOETEN DROOG EN COMFORTABEL.

BOA-

Snelle en perfecte schoensluiting!

Gepatenteerd „Boa®-sluitsysteem” vindt opnieuw uit hoe nieuw de schoenen zijn vastgemaakt. Boa®-gepatenteerd sluitsysteem van stalen veter, nylon geleiders en een mechanische haspel is ontworpen om de lange lijst van tekortkomingen in traditionele sluitingen aan te pakken.

schuinwebsite
schuinwebsite_onder

Contact formulier

Contact formulier
AVG / GDPR *