schuinwebsite_onder
GORE-TEX ORIGINAL

GORE-TEX-technologie is ontworpen om voeten droog te houden in alle seizoenen, door tegelijkertijd een onvergelijkbare ervaring van ademend vermogen en comfort te bieden.

1200px-Vibram_logo.svg

Hoogwaardige rubberen zolen om te voldoen aan de eisen van betrouwbaarheid en prestaties, voor sterkte en stabiliteit op de baan.

BOA_FIT SYSTEEM2

Het Boa® Fit-systeem levert een perfecte pasvorm met een simpele draai aan een wijzerplaat, vrij van rek, gewicht en gedoe met ouderwetse sluitingen.

schuinwebsite

Collectie werkschoenen

schuinwebsite_onder

Bekijk de Pezzol collectie

catalogus_paveis
schuinwebsite
schuinwebsite_onder

Wie is Pezzol?

Pezzol Industries is sinds de jaren 50 een Italiaans bedrijf dat wordt erkend voor zijn uitmuntende productie van werkschoenen ‘Made in Italy’ voor professioneel gebruik; het bedrijf wordt ook geprezen door geweldig design en technische innovaties, met een volledig bewustzijn van alle normen en toekomstige ontwikkelingen.

Pezzol is één van de meest prestigieuze en gewaardeerde merken op het gebied van werkschoenen. Innovatie als de belangrijkste factor om de kwaliteit van producten voortdurend te verbeteren; de visie is om hoogwaardige, lichte en comfortabele producten te ontwerpen en te ‘fabriceren’, altijd op het technologische vlak op het gebied van werkschoenen.

schuinwebsite
Qualiteit labels
duurzaam_pezzol

Duurzame bijdrage

Pezzol is altijd gevoelig geweest voor de duurzaamheid van hun productieprocessen. Pezzol besloot proactief te handelen om het milieu te beschermen door ernaar te streven verder te gaan dan de wettelijke vereisten.

Dagelijks geeft het Pezzol deze principes door aan het hele personeel en zorgen als team dat ze samen twee hoofddoelen bereiken:

– geleidelijk verminderen van de middelen die worden gebruikt in de fase van productontwikkeling en in de daaropvolgende fasen van productie, opslag en transport;

– de impact op het milieu van het productiegebied beheersen en verminderen.

1200px-Vibram_logo1

Schoenzool voor professionals!

Het geheim van de Vibram®-prestaties is de optimale combinatie van hyperfunctioneel ontwerp en exclusieve rubbersamenstellingen.

Hoogwaardige rubberen zolen om te voldoen aan de eisen van betrouwbaarheid en prestaties, voor sterkte en stabiliteit op de baan.

● UITZONDERLIJKE DUURZAAM
● UITSTEKENDE GRIP
● ONMISBARE STABILITEIT
● WARMTE- EN OLIEBESTENDIGHEID

Pezzol PU-RUBBER TYRE
TYRE PU
Pezzol PU-RUBBER VINTAGE
VINTAGE PU
Pezzol PU-RUBBER ICON
ICON PU
GORE-TEX ORIGINAL1
Gore-tex_membraam

Houdt je voeten droog !

Hoog klimaatcomfort met GORE-TEX

Het GORE-TEX-membraan – verborgen geheim in de kern van GORE-TEX-schoenen biedt een hoog klimaatcomfort in alle werkomstandigheden.
Water blijft eruit terwijl zweet ontsnapt. Het membraan heeft microscopische poriën 20.000 keer kleiner dan een druppel water maar 700 keer groter dan een waterdampmolecuul.

Deze unieke combinatie biedt duurzame waterdichtheid en hoog ademend vermogen.

GORE-TEX SCHOENEN HOUD JE VOETEN DROOG EN COMFORTABEL.

BOA_FIT SYSTEEM2

Snelle en perfecte schoensluiting!

BOA fit-oplossingen speciaal gebouwd voor snelle en goede bevestiging van de schoen. Vervanger van de veters. Boa® Fit-systeem is te zien in producten in verschillende industrieën en bestaat uit drie integrale onderdelen: een micro-instelbare draaisluiting en een supersterk lichtgewicht onverwoestbare veterdraad en geleidende draadlussen.
Je schoen snel openen en sluiten met BOA fit systeem.

boa knop M

M-SERIES
Ontwikkeld voor werkschoenen en halfhoge buitenlaarzen om kracht en impact te weerstaan ​​in de zwaarste omstandigheden.

boa knop

L-SERIES
Lichtgewicht en heeft een lagere spanning en is ontworpen voor laag gesneden schoenen, comfort en aanpassings- vermogen voor werknemers.

schuinwebsite
schuinwebsite_onder

Contact formulier

Contact formulier
AVG / GDPR *